FAQ's
  1. În cazul telefoanelor cu încărcare wireless, dacă se lipește tăblița metalică pe spatele telefonului, încărcarea wireless nu va funcționa.

  2. În cazul telefoanelor mari (mai mari de 5.5 inch) recomandăm lipirea tabliței metalice pe spatele telefonului sau direct pe husă.

  3. Înaintea achiziționării suportului Magneto, recomandăm să vă asigurați că bordul auto va permite montarea lui. Pentru asta, trebuie să identificați o suprafață plată, care să vă permită un acces facil la telefon, pe care să aveți destul spațiu pentru a monta una din cele 2 buline: Standard (4.5cm în diametru), Premium (3.5cm în diametru).

  4. Pentru ca suportul Magneto sa funcționeze prin husă, recomandăm utilizarea de huse slim (din silicon, plastic, piele, etc). Dacă utilizați o husă groasă, antișoc recomandăm lipirea tăbliței metalice pe spatele husei, nu inserarea sub husă.

  5. Înainte de așezarea telefonului pe suportul Magneto, verificați dacă acesta vă poate susține telefonul. În cazul lipirii tăbliței metalice direct pe spatele telefonului sau a husei, nu vor exista probleme de susținere. În schimb, dacă alegeți varianta cu inserarea tăblitei metalice sub husă, puterea de atracție este direct influențată de grosimea husei și dimensiunea telefonului.

  6. În cazul în care doriți să îndepărtați suportul Magneto de pe bord, puteți face asta foarte ușor prin desprinderea lui, asemenea unui bandaj.

  7. În cazul în care doriți să dezlipiți tăblita metalică de pe spatele telefonului sau a husei, puteți face acest lucru cu o ață subțire și rezistentă (ca ața dentară) pe care o inserați sub tăbliță.

  8. Dacă utilizați un telefon foarte lucios (de. ex. iPhone 7 Jet Black, Samsung A5) recomandăm să nu lipiți tăblița direct pe telefon. E posibil să se desprindă. În cazul ăsta, ideal este folosirea tăbliței metalice împreună cu o husă.